Tap mot et presset Stavanger PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
lørdag 31. oktober 2015

I dagens runde i eliteserien møtte vi Stavanger, et lag som vi forsåvidt kjente fra stikkampen om Vestlandsserien mot i fjor vår.

Lagkampen endte med tap med sifrene 2-4, og kan kanskje karakteriseres som ett av det litt ergerlige slaget, for i dette oppgjøret hadde det vært mulig å oppnå mer ut fra spill og sjanser.

Det var mye positivt å hente ut fra denne kampen. Petter henger godt med i partiet mot GM Arturs Neiksans på førstebordet, og et halvpoeng var godt innen rekkevidde til langt etter tidskontrollen. Kristian og Sigve vinner sine partier(!), og Endre oppnår en uhyre lovende stilling. Med litt mer erfaring på dette nivået bør det være fullt mulig å snappe lagpoeng i dette selskapet.

Alle partier og resultater er tilgjengelig på TurneringsService.

I morgen møter vi Asker, som vant mot Bergens i første runde. Runden starter kl 10, og alle partiene overføres live hos live.sjakk.no.

Sist oppdatert lørdag 31. oktober 2015
 

Kommentarer 

 
+1 #1 Seier innen rekkeviddeGisle 01.11.2015 09:20
Seieren var innen rekkevidde mot Stavanger. Fortsetter vi slik, blir det også lagpoeng. God stemning i troppen, og spillerne er giret før tredje runde. Anbefaler å følge partiene direkte på nett. Dette er spennende!
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb