Klar seier til Asker PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
søndag 01. november 2015

Bak f.v.: Ole Woldseth, Kristian Sørensen og Øyvind Riisem. 
Foran f.v.: Sigve Hølleland, Petter Stokstad og Endre Steigum.

Det ble et nytt tap for førstelaget vårt i eliteseriens 3. runde i dag, da Asker vant med sifrene 4½-1½, men det var samtidig nok en bekreftelse på at nivåforskjellen mellom vårt lag og midtsjiktet i eliteserien ikke er uoverkommelig stor. Dagens kamp var jevnere enn sluttsifrene indikerer, og vår manglende erfaring med spill på dette nivået kan være en viktig grunn til at vi ikke klarer å få full uttelling i de stillingene vi oppnår.

I dag var det Øyvind Riisem som dro i land et vinstparti mot Svetoslav Mihailov, mens partiet mellom Kristian Sørensen og FM Carl Fr. Ekeberg endte remis. Både Sigve Hølleland og Endre Steigum hadde sjanser i dag til å få med seg poeng fra henholdsvis Jøran Aulin-Jansson og FM Bruce Diesen. Petter Stokstad møtte GM Kjetil A. Lie, sin tredje GM på like mange dager, og havnet bakpå tidlig. Ole Woldseth har også hatt noen strevsomme partier hvor lite har stemt.

Neste spillehelg i eliteserien er 15.-17. januar 2016, og også disse skal spilles på Holmenkollen Park. Det meldes om gode bo- og spilleforhold, og vi må berømme live-dekningen av samtlige partier.

Sist oppdatert mandag 02. november 2015
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb