BNbank Blitz - kvalifiseringsturneringen i Bergen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
lørdag 24. oktober 2009

Magnus Carlsen venter i finalen av BNbank Blitz Norway 2009Lørdag 31. oktober inviterer vi til BNbank Blitz Norway 2009 - kvalifiserings-turneringen i Bergen på Sartor Storsenter. Turneringen starter kl 12:00 på Sparkjøp-torget, og blir lagt opp med innledende gruppespill, hvor de åtte beste går videre til cupspill med kvartfinaler, semifinaler og bronsjefinale og finale.

Turneringen inngår forøvrig i NGP-sammendraget.

 

Denne lørdagen blir det samtidig arrangert kvalifiseringsturneringer i Oslo, Porsgrunn, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Lynsjakk er sjakkens formel 1, hvor deltakerne har bare 5 minutters betenknigstid på hele partiet. Har du lyst å prøve dette formatet, er du herved invitert til lynsjakkturneringen i Sotra Sjakklubb kommende torsdag!

Vinneren er kvalifisert for deltakelse i BNbank Blitz Norway 2009-finalen, som finner sted på Oslo Sentralbanestasjon lørdag 28. november 2009, og får reise og opphold dekket. Finalen blir den sterkeste lynsjakturneringen som har blitt arrangert i Norge i år, med bl. a. sju internasjonale stormestre anført av Magnus Carlsen (nr. 2 på den uoffisielle verdensrankingen) og Hikaru Nakamura (USA), ansett for å være en av verdens sterkeste lynsjakkspillere.

Sist oppdatert søndag 08. november 2009
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb