BNbank Blitz - kvalifiseringsturneringen i Bergen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
lørdag 24. oktober 2009

Magnus Carlsen venter i finalen av BNbank Blitz Norway 2009Lørdag 31. oktober inviterer vi til BNbank Blitz Norway 2009 - kvalifiserings-turneringen i Bergen på Sartor Storsenter. Turneringen starter kl 12:00 på Sparkjøp-torget, og blir lagt opp med innledende gruppespill, hvor de åtte beste går videre til cupspill med kvartfinaler, semifinaler og bronsjefinale og finale.

Turneringen inngår forøvrig i NGP-sammendraget.

 

Denne lørdagen blir det samtidig arrangert kvalifiseringsturneringer i Oslo, Porsgrunn, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Lynsjakk er sjakkens formel 1, hvor deltakerne har bare 5 minutters betenknigstid på hele partiet. Har du lyst å prøve dette formatet, er du herved invitert til lynsjakkturneringen i Sotra Sjakklubb kommende torsdag!

Vinneren er kvalifisert for deltakelse i BNbank Blitz Norway 2009-finalen, som finner sted på Oslo Sentralbanestasjon lørdag 28. november 2009, og får reise og opphold dekket. Finalen blir den sterkeste lynsjakturneringen som har blitt arrangert i Norge i år, med bl. a. sju internasjonale stormestre anført av Magnus Carlsen (nr. 2 på den uoffisielle verdensrankingen) og Hikaru Nakamura (USA), ansett for å være en av verdens sterkeste lynsjakkspillere.

Sist oppdatert søndag 08. november 2009
 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb