NM i lynsjakk PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
lørdag 09. juli 2011

Landsturneringen 2011 i OsloNM i lynsjakk ble arrangert i går kveld, og klubben vår var representert med Morten L. Madsen og Gisle Bjugn. Begge spilte i klasse 2. Morten fikk turneringen spolert ved at han ikke rakk frem før til tredje runde, men oppnådde 5½ poeng av de 9 han rakk å spille. Gisle kapret andreplassen i gruppen sin, men uklare omstendigheter gjorde at han ikke fikk spille finalerunden.

Klubben har faktisk fått to nye medlemmer siden vi tok sommerferie. Ramona Grotle stod som bimedlem hos oss i fjor, men er nå vårt første kvinnelige hovedmedlem noensinne. Gisle Bjugn meldte seg inn denne uken.

Gisle Bjugn (38) har en fortid fra Lyderhorn Sjakklubb og Fyllingsdalen Sjakklubb, men ikke spilt konkurransesjakk de siste 18 årene. Han er nå bosatt i Bærum, men har mye slekt i Bergensområdet og er ofte på våre kanter. Han blir en solid forsterkning i de lagkampene han vil rekke å få med seg. Sist fredag vant han åpningslynsjakken i gruppe B, og i går altså en sterk 2. plass i den innledende gruppen i klasse 2.

 

Kommentarer 

 
+1 #1 VelkommenMorten 09.07.2011 21:39
Velkommen til begge! Ramona har vist seg som en meget kjekk ung dame som glir flott inn i klubben. Gisle kjenner jeg fra før og kan fortelle at han er en kjernekar - og også en kanongod sjakkspiller!
 
 
+2 #2 TakkGisle 11.07.2011 15:15
Takk for hyggelig velkomst! Selv om det er lang vei til klubbkveldene, håper jeg vi får spilt sammen i ulike turneringer fremover - både dere "nye" som jeg ikke kjenner enda, og gamle klubbkamerater fra Fyllingsdalen SK. Det stemmer at arrangøren av lyn-NM surret fælt, og både jeg og en annen ble fratatt muligheten til å spille finalen. Dette er slikt som av og til skjer når glade amatører har ansvaret - og det er selvfølgelig ekstra synd at det skjer i et NM. På den andre siden burde jeg vunnet gruppen og unngått situasjonen! ;)
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb