Kan barn være med i Sotra Sjakklubb? PDF Skriv ut E-post
mandag 05. oktober 2009

Vi opererer ikke med noen nedre aldersgrense for medlemmene, men siden våre klubbkvelder kan strekke seg til langt utpå kvelden, tror vi ikke klubben passer for barn under 15 år. Men dette er selvfølgelig først og fremst opp til de foresatte å vurdere.

Sotra Sjakklubbs Ungdom er nok et bedre alternativ for de yngste. Dette er barnesjakklubben vår, og har klubbkvelder om torsdagene mellom kl. 1700 og 1830 i ungdomsklubbens lokaler i Einarsengården. Her blir det undervist i sjakk, og de får spille mot hverandre. Medlemmer av Sotra Sjakklubb Ungdom kan også delta i BGP-turneringer (BGP = Barnas Grand Prix).

Medlemmer av Sotra Sjakklubbs Ungdom kan bli medlem i Sotra Sjakklubb til sterkt redusert kontingentsats. Se hva det koster å være medlem av Sotra Sjakklubb. Som medlem av Sotra Sjakklubb kan man delta i NGP-turneringer (NGP = Norges Grand Prix) hvor også voksne deltar, og på lag i Vestlandsserien.

Sotra Sjakklubbs Ungdom er tilsluttet Ungdommens Sjakkforbund.

Ta kontakt med leder Ramona Grotle, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen hvis ditt barn har lyst å bli med i en sjakklubb!

Sist oppdatert torsdag 13. mars 2014
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Søk i sotrasjakk.no

Fakta om Sotra Sjakklubb

Sotra Sjakklubb ble stiftet i 1992.

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb