Oddbjørn på bedringens vei! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
lørdag 28. januar 2012

Vi kan melde om at Oddbjørn Hagen, en av klubbens ildsjeler, heldigvis er på vei tilbake etter skadene han pådro seg i trafikkulykken som han og hans familie ble rammet av før jul.

Oddbjørn har vært savnet i klubben etter nyttår. Oddbjørn, som er en av klubbens stiftere, ble nemlig påkjørt i egen bil av en brøytebil på vei til julebesøk hos sin familie i Odda 22. desember. I bilen hadde han også med seg sin kone og ene datter. Når man ser bilder og leser artikler fra ulykken, er det med både forundring og glede man kan berette om at det går rette veien. Han knakk et ben i leggbenet nede i ankelen og fikk revet tommelen i venstre hånd nesten av. Videre knakk han 7 benbiter i ryggsøylen av.

Nyheten om ulykken var hovedinnslag på TV2 nyhetene kl 2100 lille julaften under tittelen "Vi hadde englevakt". Intervjuet med datteren Marit Hagen Halvorsen kan sees ved å trykke på lenken.

Oddbjørn beviste lørdag formiddag at alle kognitive evner var intakt da han spilte sjakk med Morten i sitt eget hjem. Han var også ved godt mot og positiv innstilt til egen rekonvalens, selv om han kunne berette om en smertefull og noe kjedelig periode. Oddbjørn er oppe å går, med bruk av ulike hjelpemidler. Gjesten overhørte en proaktiv Oddbjørn som i telefonsamtale med kamerat latterfullt påsto at om en uke skulle de sees på toppen av Liatårnet!

Vi ønsker Oddbjørn og hans familie god bedring og håper denne stolte mannen, som hater å tape, snart er tilbake ved brettet!

Sist oppdatert fredag 10. februar 2012
 

Kommentarer 

 
+5 #1 Gode nyheterKay-Ove 28.01.2012 21:17
Dette var strålende nytt! Eg er veldig glad for at det går bra og englevakt er vel eit godt utrykk ja, når ein ser på bilen. Gleder meg til du er tilbake og me kan fortsette både verbale og sjakkmessige konfrontasjoner. :)
 
 
+5 #2 Gode nyheter IIOlemandus Filosoficus 28.01.2012 22:29
Ja, det er godt å vite at Oddbjørn er på bedringens vei. Men det skal vel også mer enn en brøytebil til for å sette en stopper for den mannen?! :)
 
 
+5 #3 Fantastisk!Gisle 28.01.2012 22:54
Dette er fantastiske nyheter! God bedring Oddbjørn!!!
 
 
+5 #4 Glimrende nyheter!Tom 29.01.2012 21:36
Ord blir fattige når jeg skal beskrive hvor glad jeg er for at det gikk så bra som det gjorde da uhellet først var ute. Det skal bli så bra å få deg tilbake til brettet, Oddbjørn! Riktig god bedring!
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb