Sotraspillere på gang PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
tirsdag 10. juli 2012

Landsturneringen har passert halvveis etter at runde 5 ble unnagjort i dag. Sotraspillerne benyttet dagen godt og samtlige vant! Gårsdagen bragte 1,5 poeng av 3 og det har dermed vært en god stigning i prestasjonene for samtlige.

Ole tilbød i går remis til Geir I Henriksen (2080) etter 13 trekk for "å stoppe blødningen", som han selv skrev i sin reisehilsen hjem. Det hjalp tydeligvis, for i dagens parti strømmet blodet i kroppen da han nedsablet Christian Laverton (2013) i et tårnsluttspill.

Stein Arild har virkelig fått opp dampen i sin NM-debut i klasse Senior B og vunnet to partier på rad og står med pene 3 av 5 poeng så langt. På mandag slo han Erik Lind Pedersen (1213) og i dag fikk Tor Petterson (1170) unngjelde. 

Svein Erik tapte i går mot Joakim Bystadhagen (-), men slo tilbake i dag med seier mot Eirik Moltu (1090). Han står dermed med 50 % skår og 2,5 poeng så langt i det turneringens siste del starter.

De ulike tabellene finnes her.

 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb