Syng en sang mens du spiller! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
onsdag 08. august 2012

Kommende fredag spilles NM i Cafèsjakk på Sardinen på Verftet. Den går over 6 runder med 10 minutters betenkningsid pr. spiller pr. parti. Sotra Sjakklubb pleier å stille med mange spillere på dette arrangementet, som passer vår sosiale profil på en god måte.

Foreløpig kan vi se at fire spillere er påmeldt fra vår klubb, men av erfaring vet vi det nok kommer flere. For arrangørene er det en fordel at man har forhåndspåmeldt seg, slik at man enklere kan beregne hvilken mengde sjakkutstyr man trenger.

Arrangøren legger som vanlig opp til en avslappet atmosfære, med noe spesielle tilpasninger. I denne turneringen kan man nemlig nyte alkohol under spillets gang, prate med motstanderen eller sågar en venn lengst vekke i lokalet mens man spiller. Man kan bli oppringt to ganger under et parti og først tape tredje gang. For de med stor tro på egen stemme, kan man sågar synge for full hals. Dette er med andre ord ikke en turnering for sarte sjeler - men derimot for ekte Sotrasjakkspillere.

Ryktene vil ha det til at en av Sotragutta et år spilte blindesjakk de 13 første trekkene fra toalettet, da han ikke rakk 6. runde siden en full blære måtte tømmes. Samtlige trekk var teori, og det hele ble visstnok rotet vekk etter at spilleren ankom brettet og fikk (tilsynelatende) visuell kontakt med egne brikker.

1. e4 - trallala! Sees på fredag!

Sist oppdatert onsdag 08. august 2012
 

Kommentarer 

 
0 #1 RE: Syng en sang mens du spiller!Olemandus Filosficus 09.08.2012 08:54
Nå har også "flaggskipet" meldt seg på! :)
 
 
+3 #2 PedagogenMorten 09.08.2012 13:06
Sitat fra Olemandus Filosficus:
Nå har også "flaggskipet" meldt seg på! :)

Kjære Ole.

Er du et flaggskip også i Cafesjakksammenheng?! All ære til deg og dine gode sjakkunnskaper. Men dette formatet, om du gjennomfører det i stil med intensjonen, er vel ikke skapt for dine gode sjakkferdigheter og lynne?

Motbevis meg! Jeg spanderer første runde! Og siste om du får 4 poeng ;-)
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb