Sjakkturneringer i Bergen Spillfestival PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
fredag 22. mars 2013

Sotra Sjakklubb kommer til å arrangere tre turneringer under Bergen Spillfestival, som arrangeres den første uken i august:

Bergen Sommer GP 2013 (2.- 4. august) får et annet format enn tidligere. I år spilles denne som en 5-runders monrad helgeturnering.

Åpent Hordalandsmesterskap i hurtigsjakk GP 2013 blir arrangert onsdag 7. august. Dette er en 7-runders Monrad-turnering.

Åpent Hordalandsmesterskap i lynsjakk GP 2013 blir arrangert torsdag 8. august. Dette blir en 12 runders Monrad-turnering hvor de 8 beste går videre til cupspill.

Felles for disse turneringene er at de blir arrangert i Nordnes bydelshus på Klosteret, og inngår i NGP-sammendraget for 2013-14. Turneringene blir også FIDE-ratet.

Fredag 9. august arrangeres årets NM i Cafesjakk. I tillegg er det planlagt sjakkaktiviteter (lynsjakk, simultanoppvisning) på Torgalmenningen, så sjakkspillere vil finne et rikholdig tilbud under årets spillfestival.

 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb