Sjakkurs blir barnesjakklubb PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
fredag 29. november 2013

Sotra Sjakklubb Ungdom gjenoppstårKurset for barn og unge som startet i september blir gjort om til en barnesjakklubb med faste klubbkvelder om torsdagene!

Vi som har hatt gleden av å følge deltakerne på sjakkurset gjennom høsten har sett hvordan oppslutningen har økt etterhvert, og ser at det er grunnlag for en permanent barnesjakklubb i vårt nærområde. Derfor blåser vi liv igjen i den sovende barnesjakklubben Sotra Sjakklubb Ungdom og starter altså med regulær klubbdrift fremover.

Medlemmene har allerede deltatt i sin første turnering - Lagturnering for begynnere - og gjorde det knallbra med en 2. plass. På torsdag var Abdulla på plass igjen og ga ungene verdifulle råd på veien til deres andre turnering; Bergens kursavslutnings-BGP/UGP, som finner sted i Nordnes bydelshus i morgen.

 

Kommentarer 

 
+1 #1 Positivt styremedlem;-).Morten 30.11.2013 10:44
Fantastisk! Flott tiltak. Dette skjer kjapt. Så kjapt at styremedlemmene har ekspressbehandlet saken på usynlige eposter, hehe;-).
 
 
0 #2 GlimrendeGisle 30.11.2013 13:11
Dette er skikkelig bra! Stå på! :)
 
 
0 #3 Tette organisatoriske skottTom 30.11.2013 20:54
Det høres kanskje rart ut, men dette er egentlig ikke noen sak for Sotra Sjakklubbs styre. Det må være tette organisatoriske skott mellom voksen- og barnesjakklubben (de kommer bl.a. til å være tilsluttet forskjellige forbund), fordi barneaktivitetene vil være støtteberettiget, mens voksenklubben vil nesten uten unntak ikke være det. Klubbene vil ha forskjellige kontoer og styrer.
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb