Møtte verdensmester i sjakk! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
lørdag 14. juni 2014

Gisle Bjugn, styremedlem i Sotra Sjakklubb, hadde i forbindelse med sin jobb som markeds- og kommunikasjonssjef i NSF et spennende og langt møte denne uken med tidligere FIDE Verdensmester i Sjakk, Veselin Topalov. Topalov var verdensmester fra 2005 til 2006. I 2009 ledet han på rankinglistene med solide 2813.

Vi siterer Gisle selv fra sin Facebookside:

"Jeg har akkurat returnert etter to flotte dager sammen med No Logo Norway Chess 2014. Mange fine opplevelser, mange inntrykk og imponert over hva gjengen i Stavanger med Kjell Madland i spissen får til. Jeg tør også påstå å ha fått mange nye sjakkvenner. En av dem - GM Veselin Topalov, tidligere verdensener og FIDE-verdensmester - kjente jeg kun fra mediene. Etter mange timer med interessante samtaler, kan jeg bekrefte at han er en skikkelig allright kar. Sporty nok stilte han også som mentor i kjendisturneringen onsdag."

Så da antar vi, kjenner vi Gisle rett, at vi får Toplaov på 1. bordet vårt til siste runde i vestlandsserien neste sesong!

Sist oppdatert lørdag 14. juni 2014
 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb