Sjakkurs for voksne PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
fredag 29. august 2014

Ole WoldsethSotra Sjakkurs inviterer til sjakkurs for voksne også denne høsten. Opplæringen vil legge vekt på praktisk spill, med hovedvekt på taktikk og strategi i spillets ulike faser (åpning, midtspill og sluttspill).

I utgangspunktet ser vi for oss et todelt opplegg for kveldene. Første del vil ta form av et seminar, hvor instruktør Ole Woldseth vil gjennomgå partier og forskjellige tema. Etter hvert vil vi her ta utgangspunkt i deltakernes egne partier. I andre del av kvelden vil kursdeltakerne få spilletrening ved å matches mot hverandre. Det blir dessuten anledning til å delta i enkelte av klubbens ordinære klubbturneringer senere i høst.

Deltakerne må kjenne spillereglene for sjakk, men utover det kreves ingen forkunnskaper.

Kurset starter torsdag 11. september kl 1900 i ungdomsklubbens lokaler i Einarsengården på Straume. Det går over til sammen 10 kvelder (torsdager), og avsluttes 20. november.

Kursavgiften vil være kr 500 som også inkluderer hovedmedlemskap i Sotra Sjakklubb ut 2014 (kr 200 hvis man allerede er medlem av Sotra Sjakklubb, og kr 300 dersom man står i en annen klubb tilsluttet Norges Sjakkforbund). Da blir man også berettiget til å spille i alle åpne sjakkturneringer i inn- og utland. I tillegg vil man motta Norsk Sjakkblad, og man vil kunne opparbeide sin egen rating.

Påmelding kan gjøres på flere måter:

  • Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
  • Ring leder Tom Eriksen på mob. 952 12 719
  • Ved personlig oppmøte i klubblokalene

Bruk denne høsten til å lære deg sjakk skikkelig!

Sist oppdatert fredag 29. august 2014
 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb