Artikkelindeks

 

Praha Open - ankomst

11.01.07, Morten L. Madsen

Sotras glade gutter er nå ankommet storbyen Praha og alt er foreløpig gått etter planen. Med solskinn og hele 13 grader viste byen seg fra sin beste side midt i vintermåneden januar.

Hotellet er av god standard, selv om vi må innrømme at standarden på våre "Garni" rom kunne vært bedre, men i forhold til pris er det greit nok (32 € pr natt).

Reisedagen gav en del morsomme opplevelser, vi tillater oss å beskrive to av dem.

Sotraguttene skapte latter i sikkerhetskontrollen:

Tor Gunnar NordnesAlle, bortsett Afshin, måtte gjennom metalldetektoren flere ganger, da maskineriet pep som om vi bar på automatvåpen og bazooka. Tor Gunnar, som stod uten sko, oppdaget at de kvinnelige sikkerhetsvaktene ble mer nærgående overfor Berge, som ble ransaket med håndholdt detektor og beføling. "Dette er forskjellsbehandling", utbrøt Tor Gunnar høyt til alles overrakelse. Deretter stilte han seg opp, fremdeles uten sko, med armene utstrakt og ba om å bli "befølt" han også. Selv stive forretningsfolk på vei til inn- og utland trakk på smilebåndet når han danset på gulvet foran Securitasdamen. (Tor Gunnar gikk deretter fra både lommebok, mobil og ytterjakke, men kom på det etter hvert...).

Dagens "EngelskBerge":

- "For how long time will the party go on tomorrow?"

Berge lurte på hvor lang tid man kunne forvente seg å spille da han var redd vi ikke rakk middag etter partiene var ferdige. Afshin rettet raskt og sa, "Game" (der Berge hadde sagt "Part(i)".

Med tilgang til trådløst internett i hotellets fellesarealer, satser vi på daglige oppdateringer fra Praha Open - uavhengig av resultatene...

Kommentar av Morten L. Madsen, 12.01.07:

Sagt om Håvard Holder i bilen på vei til Flesland, onsdag morgen:
Morten (noe bekymret): - Håvard er typen til å glemme passet sitt.
Ole: - Håvard er typen som kan komme gjennom passkontrollen uten pass.

 


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!