Praha Open 2007 - Strilene biter fra seg PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
onsdag 07. oktober 2009
Artikkelindeks
Praha Open 2007
Praha Open - ankomst
Runde 1: Forventede tap og overraskende seire
Strilene biter fra seg
Tredje runde
Gode opplevelser på mange måter
5. og 6. runde - Fra laber bris til full orkan!
Remis eller tap for Sotra-spillerne
Blandet drops fra gutta
Siste runde: Sparte det beste til slutt
Siste etappe - oppsummering
Bilder fra Praha-turen
Alle sider

 

Strilene biter fra seg!

Om 2 poeng i første runde var bra i Praha Open, så må 2.runde betegnes som god! Hele 2,5 poeng ble det på gutta fra sofaklubben vest i havet. Stemningen i troppen er god og vi koser oss med sjakk, mat og drikke. Sightseeing får vi ta etter hvert…

Som forventet ble det for tøft for gårsdagens overraskelser, Tor Gunnar og Afshin. Halvveis i partiene deres kunne Ole, til vanlig oppbyggende og støttende lagleder for Sotra I konstatere at de to gladguttene ikke akkurat stod til vinst. Han sa da til Tor Gunnar som passerte ham mellom bordene: - Fy faen kor dårlig du og Afshin står! Afshin tapte mot IM Ernst Weinzettl (2364) og Tor Gunnar mot Slavenko Glavan (2240).

Ole selv, vartet opp med godt spill og slo sin motstander Cervenka Petr Ing (1987), etter "taktisk godt posisjonsspill" med sine sorte brikker.

Berge spilte mot Zemlicka Vit (1546) og vant etter solid spill fra start til mål og har dermed fått en god start på turneringen med 1 av 2 poeng. Morten tapte i dag mot Anna Balkova (1983) og har nå startet med ”kort rokade” (0-0) og dermed har fått en verre start. Håvard har fått en litt bedre start da han fikk et halvt poeng i dag mot Balacek Tadeas (1913) etter å ha presset på for å vinne, men sluttstillingen var ikke annet enn remis.

Arrangøren gjør et godt stykke arbeide på flere områder. I dag var temperaturen i spillelokalet lavere og nettsiden blir stadig bedre. På følgende linker finner man god oversikt over f.eks hvert enkelt lands resultater. Videre kan man finne tabell og oversikt over neste rundeoppsett. Ved å bla i de ulike menyene oppe på siden finner man ulike typer opplysninger. Blant annet at Afshin etter to runder har en ratingprestasjon på pene 2227...

 Sist oppdatert tirsdag 13. oktober 2009
 

Søk i sotrasjakk.no

Fakta om Sotra Sjakklubb

Sotra Sjakklubbs Klubbmesterskap består av Vår- og Høstturneringen, Lynsjakkserien og Hurtigsjakkserien.

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb