Sjakkfestivalen i Masfjorden PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
mandag 16. februar 2015

I helgen ble det arrangert en sjakkfestival i Masfjorden, hvor NM for jenter, Masfjorden GP og Masfjorden BGP inngikk.

NM for jenter 2015 ble vunnet av Kimiya Sajjadi fra OSS med 4½ poeng av 6, foran Line Jin Jørgensen (4½) og Marte B. Kyrkjebø (4 p), begge fra Stavanger. Vår egen Ramona Grotle deltok i klassen for ungdom, og til tross for sisterangering satte seg voldsomt i respekt og tok en 6. plass av 9 med 3 poeng og en ratingprestasjon på sterke 1639! I klassen for mikroputt var Sotra Sjakklubbs Ungdom også representert med Zsofia Rooney Akantisz og Luise Wietschorke.

Masfjorden GP 2015 ble vunnet av Benjamin Haldorsen fra Bergens med suverene 6 av 6 poeng, foran klubbkamerat Sondre Merkesvik (5 p) og med Arn-Tore Haugsdal (4 p) fra vertsklubben på tredjeplass. Imad Ali Khan var eneste Sotra-spiller i den øverste gruppen, og gjorde en god turnering som godt kunne resultert med langt flere poeng enn de to som står i resultatlisten. I C-gruppen stilte vi også med Thomas Sekkingstad, Sander Glesnes, Monica Lauvik Fjeldstad og Vegard Lauvik Fjeldstad.

 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb