Sponsor og GM'er på plass! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Morten L. Madsen   
onsdag 01. april 2015

Sotra Sjakklubb har fått egen sponsor til eliteserielaget sitt og kan derfor avsløre sine to nye forsterkninger. Produsenten av produktet Microlax har sagt seg villig til å sponse Sotra Sjakklubb. Laget skal spille under navnet Sotra Microlax. Dette er kommet i stand etter at Morten postet på facebook at Sotra søkte sponsorer. En av hans venner som jobber som direktør i et farmasøytisk selskap tok så kontakt.

GM Aleksander Fier (bildet), bosatt i Europa, men opprinnelig fra Brasil er første signering. Gisle, Kay-Ove og Morten møtte ham i Praha i 2012, der han vant turneringen. Deltagelse i Praha Open har også gitt kontakt med en annen forsterkning: GM Aleksandr Nosenko som vant i januar i år, er også klar.

Litt indre uenighet om satsingen er det riktignok:

- Dette er en stor dag for Sotra Sjakklubb og forsåvidt også norsk sjakk, sier klubbens formann Tom Eriksen. -Vi måtte handle raskt, for MCNeil Sweden som har agenturet på Microlax vurderte også sponse en av våre konkurrenter.

Oddbjørn Hagen, en av klubbens stiftere er ikke like begeistret: -For det første synes jeg klubbens medlemmer skal komme fra egne rekker og ikke på denne måten. For det andre synes jeg produktet vi knyttes til kunne vært mer attraktivt. Men som gammel kasserer i klubben, skjønner jeg at avtalens ramme på 75000,- er vanskelig å si nei til.

Siden vi ikke har rukket å ha medlemsmøte på dette, bes medlemmene gi tilbakemelding til formann Tom Eriksen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Sist oppdatert onsdag 01. april 2015
 

Kommentarer 

 
+2 #1 Billigsalg?Gisle 01.04.2015 14:47
Her har noen solgt oss billig!
 
 
+5 #2 Helt enigMorten L. Madsen 01.04.2015 20:37
Dritbillig ;-)
 

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb