Gave fra Sjakk1.no PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Webmaster   
fredag 05. juni 2015

Da Sotra SK sin turneringssjef ville kjøpe sjakksett som var enklere å transportere enn de vanlige trebrettene, valgte Sjakk1.no å gi klubben 10 nye skolesjakksett i gave.

Sotra SK og Sjakk1.no har et tett og godt samarbeid. Formann i Sotra SK Tom Eriksen er en av de viktigste turneringsarrangørene i kretsen, og styremedlem i Sotra SK Gisle Bjugn er involvert i driften av Sjakk1.no. Når Sjakk1.no blant annet har et idealistisk formål ved å arbeide for utbredelsen av sjakk, var det en enkel beslutning å gi gaven til klubben og Tom.

- Jeg er overveldet, og det er en fantastisk gave! Som turneringsarrangør vil jeg ta med disse brettene som er enkle å frakte. Jeg er veldig takknemlig for en slik gave, og ser frem til et langvarig samarbeid med Sjakk1.no, sier Tom.

 

Her er en fornøyd Tom Eriksen med sjakkbrett og brikker.
Foto: Monica Lauvik Fjeldstad

Sist oppdatert fredag 05. juni 2015
 

Kommentarer 

 
+4 #1 Gode settColefinger 06.06.2015 10:07
Jeg har aldri vært noen stor fan av de tunge Staunton-brikkene (og -brettene). Derimot liker jeg godt å spille med skolesjakksettene :)
Sitat
 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb