Tre NGP-turneringer i Bergen Spillfestival PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
lørdag 18. juli 2015

Sjakk1.noNGP-sesongen 2015-16 innledes kommende helg med tre turneringer som arrangeres under Bergen Spillfestival. Turneringene arrangeres i samarbeid med vår leverandør av sjakkmateriell, Sjakk1.no.

GM Maxim Turov tar turen sørover fra Tromsø, og er påmeldt alle tre turneringene!

  • Sjakk1.no Sommer-GP Bergen er en 5-runders Monrad-turnering med full betenkningstid, 90 min for hele partier pluss 30 sek. tillegg pr trekk. Den inndeles i 2 grupper; A som er åpen for alle og B som er stengt for spillere med norsk Elo på 1500 eller høyere. A-gruppen kjemper som premiene i NGP-klasse M, 1 og 2, mens B-gruppen premieres NGP-klassene 3, 4 og 5. Dem som ønsker det, kan stå over den første runden fredag kveld og få ½ poeng på walk-over. Turneringen rates hos både NSF og FIDE og spilles 24.-26. juli.
  • Sjakk1.no Lyn-GP Hordaland har status som kretsmesterskap i lynsjakk. Denne er en Sveitser-turneringer over 10 runder med alle deltakerne i samme gruppe. Betenkningstiden er 3 minutter og 2 sekunders tillegg pr trekk. Turneringen blir FIDE-ratet og spilles mandag 27. juli.
  • Sjakk1.no Hurtig-GP Hordaland har status som kretsmesterskap i hurtigsjakk. Denne er en Monrad-turnering over 6 runder med betenkningstid 15 min pluss 10 sekunders tillegg pr trekk. Turneringen er FIDE-ratet og spilles tirsdag 28. juli.

Alle tre turneringene spilles i Nordnes bydelshus. Det blir enkel servering.

Ellers minner vi om det tradisjonsrike NM i Cafesjakk som blir arrangert fredag 31. juli i Grand selskapslokaler på Ole Bulls plass.

Sist oppdatert lørdag 18. juli 2015
 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb