Stavanger Chess Grand Slam PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Tom Eriksen   
søndag 27. september 2015

Stavanger Chess Grand Slam 2015 ble arrangert i helgen med 136 deltakere fordelt på tre grupper, og blant deltakerne var Sotra Sjakklubb representert med Sigve Hølleland i A-gruppen, og kameratene fra Sotra SKU; Sander Glesmes, Thomas Sekkingstad og Scott Birnie i C-gruppen.

Sigve gjorde sin beste turnering siden han gikk til topps i det åpne norske mesterskapet 2014! Etter et innledende tap vant han i de tre neste og avsluttet med remis mot IM Erik Fossan. Det holdt til en sjetteplass i det 32 mann store feiltet, og en turneringsprestasjon på 2268! Sigve meldte overgang i sommer fra Masfjorden SK for å styrke eliteserielaget vårt, og han viste i helgen at han kan bli en veldig viktig brikke for oss! GM Eduardas Rozentalis fra Litauen og GM Arturs Neiksans fra Latvia vant A-gruppen med 4½ poeng.

Sander Glesnes dro i land en finfin 9. plass med 3½ poeng av 5, Thomas Sekkingstad på 26. plass med 2½ poeng og Scott Birnie endte på 29. plass med 2 poeng. Det var 50 deltakere i C-gruppen, som ble vunnet av Daniel Steen fra vertsklubben Stavanger SK.

 

Ny kommentar

Følgende regler gjelder for skriving av kommentarer på Sotra Sjakklubbs nettsider:

1. Skriv din ærlige mening

2. La artikkelens tema danne utgangspunkt for kommentaren din

3. Fordragelighet og respekt for andres meninger er nyttig ballast når du skriver tilsvar til andres kommentarer

4. Du behøver ikke å stå frem med fullt navn, men sjansen for å få tilsvar øker dersom du ikke poster fullstendig anonymt

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Template Design ah-68 | Copyright © 2016 Sotra Sjakklubb