Tom Eriksen og Bård Vegard SolhjellBåde Gisle Bjugn, Ramona Grotle og Tom Eriksen er vel på plass i Tromsø, hvor Sjakk-OL arrangeres i disse dager. Gisle er her som representant for sjakkforbundet, Ramona jobber som frivillig inne i spillesalen, og Tom er matchdommer i den åpne klassen.

Tromsø må ha den største tettheten av mesterspillere i verden for øyeblikket, og i tillegg til våre egne sjakkjendiser, støter man på små og store celebriteter når man vandrer gatelangs i byen. Blant de virkelig store er både Garri Kasparov, Vladimir Kramnik, Anatolij Karpov og Judith Polgar er observert ute i byen.

På en formiddagstur i dag sammen med dommerkollega Henrik Sjøl, luntet vi inn på rådhuset hvor det skulle holdes en lynsjakkturnering. Den startet for sent til at vi kunne delta, men vi rakk i det minste et oppvarmingsparti for den startes. Tidligere kunnskapsminister og miljøvernminister Bård Vegard Solhjell hadde meldt seg på denne turneringen og fattet interesse for partiet vårt, og da vi var ferdige spurte han om vi ville ta et parti med ham. Et slikt tilbud takker man ikke nei til, og det ble foreviget av Henrik Sjøl.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!