Sjakk1.no Superhelg 29.-31. januar

Kurset holdes i Bergens Schakklubs hyggelige lokaler i Rosenbergsgaten 9 i Bergen sentrum. De to NGP-turneringene arrangeres i lyse og trivelige lokaler på Liljevatnet skule like over Sotrabroen (ca. 15 minutters kjøretur fra Bergen sentrum). 

Merk at det er rabatt ved deltagelse alle tre dagene.

Fredag: Kurs for klubbspillere

Fredag 29. januar kl. 18-22 arrangeres kurs om både partiforberedelser med FM Joachim Nilsen og treningsmetodene ved NTG ved Sigve Hølleland. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Kurs

Lørdag: Hurtigsjakk GP

Lørdag 30. januar kl. 11.00 arrangerer vi hurtigsjakkturnering som inngår i Norges Grand Prix. Turneringen FIDE-rates. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Hurtig GP.

Søndag: Lynsjakk GP

Søndag 31. januar kl. 13.00 arrangerer vi lynsjakkturnering som inngår i Norges Grand Prix. Turneringen FIDE-rates. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Lyn GP.

Sjakk1.no

Til og med 27. januar har alle medlemmer i norske sjakklubber 15 prosent rabatt på alle bøker bestilt i nettbutikken.

Som klubbmedlem har du også 10 prosent rabatt på alle varer kjøpt på Sjakk1.no - uansett hva og hvor mye du handler for.

For å nyttiggjøre deg av rabattene, er det viktig at du skriver i kommentarfeltet på bestillingene hvilken klubb du er medlem i. I påvente av teknisk oppgradering av nettbutikken, vil rabattene først bli synlig på faktura som følger forsendelsen eller ved endelig belastning av betalingskortet.akk1.no

Sjakk1.no - medlemstilbud

Til og med 27. januar har alle medlemmer i norske sjakklubber 15 prosent rabatt på alle bøker bestilt i nettbutikken.

Som klubbmedlem har du også 10 prosent rabatt på alle varer uansett hva og hvor mye du handler for.

For å nyttiggjøre deg av rabattene, er det viktig at du skriver i kommentarfeltet på bestillingene hvilken klubb du er medlem i. I påvente av teknisk oppgradering av nettbutikken, vil rabattene først bli synlig på faktura som følger forsendelsen og ved endelig belastning av betalingskortet.

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!