{jcomments off}

Sjakk1.no Superhelg 29.-31. januar

Kurset holdes i Bergens Schakklubs hyggelige lokaler i Rosenbergsgaten 9 i Bergen sentrum. De to NGP-turneringene arrangeres i lyse og trivelige lokaler på Liljevatnet skule like over Sotrabroen (ca. 15 minutters kjøretur fra Bergen sentrum). 

Merk at det er rabatt ved deltagelse alle tre dagene.

Fredag: Kurs for klubbspillere

Fredag 29. januar kl. 18-22 arrangeres kurs om både partiforberedelser med FM Joachim Nilsen og treningsmetodene ved NTG ved Sigve Hølleland. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Kurs

Lørdag: Hurtigsjakk GP

Lørdag 30. januar kl. 11.00 arrangerer vi hurtigsjakkturnering som inngår i Norges Grand Prix. Turneringen FIDE-rates. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Hurtig GP.

Søndag: Lynsjakk GP

Søndag 31. januar kl. 13.00 arrangerer vi lynsjakkturnering som inngår i Norges Grand Prix. Turneringen FIDE-rates. For mer informasjon og påmelding - se Sjakk1.no Superhelg Lyn GP.

Sjakk1.no

Til og med 27. januar har alle medlemmer i norske sjakklubber 15 prosent rabatt på alle bøker bestilt i nettbutikken.

Som klubbmedlem har du også 10 prosent rabatt på alle varer kjøpt på Sjakk1.no - uansett hva og hvor mye du handler for.

For å nyttiggjøre deg av rabattene, er det viktig at du skriver i kommentarfeltet på bestillingene hvilken klubb du er medlem i. I påvente av teknisk oppgradering av nettbutikken, vil rabattene først bli synlig på faktura som følger forsendelsen eller ved endelig belastning av betalingskortet.akk1.no

Sjakk1.no - medlemstilbud

Til og med 27. januar har alle medlemmer i norske sjakklubber 15 prosent rabatt på alle bøker bestilt i nettbutikken.

Som klubbmedlem har du også 10 prosent rabatt på alle varer uansett hva og hvor mye du handler for.

For å nyttiggjøre deg av rabattene, er det viktig at du skriver i kommentarfeltet på bestillingene hvilken klubb du er medlem i. I påvente av teknisk oppgradering av nettbutikken, vil rabattene først bli synlig på faktura som følger forsendelsen og ved endelig belastning av betalingskortet.

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!