I helgens siste runde i Scandicserien var det duket for lagkamp mot Bergens' førstelag. Sist førstelagene våre møtes var for temmelig nøyaktig 10 år siden, og resultatet ble da som nå 4-2 til Bergens.

Også i denne runden fikk vi en bekreftelse på at det er lite som skiller vårt lag fra de andre nestbeste lagene.

Petter Stokstad

På førstebordet endte partiet mellom Petter Stokstad og Ivar Bern med remis. Stokstad har vært en gigant på førstebordet denne helgen, og fikk med seg 2½ poeng i bagasjen hjem til Bergen.

På andrebordet ble de to gamle Fanaspillerne Kristian Sørensen og Kjetil Stokke gjenforent, de slet seg gjennom et 5-timers parti før Kjetil vant sluttspillet etter at Kristian hadde fått marsjordre om å gå for seier. På tredjeborden ble Eirik Gullaksen satt under hardt press av Sigve Hølleland etter at en kvalitet røk i åpningen, men klarte å skape tilstrekkelig aktivitet med løperparet sitt til å redde remisen.

På fjerdebordet knallet Øyvind Riisem til med et nytt helpoeng mot Stig Gabrielsen, og 100 % uttelling på sine to kamper denne helgen! Kimia Moradi spilte et godt parti mot Benjamin Haldorsen, men måtte se nederlaget i øynene etter å ha tatt en giftig bonde som ga Benjamin et mattangrep. Roar Flaten møtte en febersyk Abdulla Muhsen, men han var ikke dårligere enn at han klarte å føre partiet til en veldig viktig seier for Bergens.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!