Berge FrimanslundBerge Frimanslund er med i kvartetten som leder Senior B med 4½ poeng av 6 når tre runder gjenstår av Landsturneringen i Tromsø! I dagens parti kom remistilbudene fra motstanderen tett, men Berge hadde ingen intensjoner med å nøye seg med et halvpoeng og førte en tilsynelatende fastlåst stilling sikkert til vinst. I morgendagens runde skal Berge spille hvit mot Kjell Iversen fra Stjernen.

I samme gruppe har Svein Erik Kringstad nå sanket 2 poeng. I gårsdagens runde dro han i land sitt andre helpoeng, men i dag ble det tap med svart mot Thore Roksvold fra SK 1911. Svein Erik får nok et svartparti i morgen, da venter Leiv Røsok.

Ole Woldseth sliter med uttellingen med to remiser og fire tap så langt i mesterklassen. I morgen skal han spille svart mot Hans Olav Lahlum, som også står uten noen seire så langt.

I klasse 1 fikk Morten L. Madsen med seg et helpoeng av det litt kjipe slaget i dag, da motstanderen han var satt opp mot har trukket seg fra turneringen. Morten står dermed med 2 poeng. Det går litt "på høgg og belegg" for den nye sjefen over alle sjefer innen norsk sjakk. Med sekunder igjen på klokken gikk han med på remis i en stilling som computeren vurderte til +12 i gårsdagens runde. Morten møter Johan Pettersen fra Harstad med svart i morgendagens runde.

I klasse 3 har Gunnar Eiken sanket 3 poeng etter dagens seier i et langt parti. I morgen er han satt med hvit opp mot Gitle Kirkesola fra OSS.

Uttellingen i dagens runde ble altså på 3 poeng, og er sånn sett den beste siden søndagens.

Spiller Kl. Rang. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sum Plass
Ole Woldseth M 14 av 20 0 ½ 0 ½ 0 0
Morten L. Madsen 1 25 av 26 ½ 0 0 0 ½ 1 (wo)
Gunnar Eiken 3 44 av 50 0 1 ½ ½ 0 1
Berge Frimanslund Sr B 5 av 18 1 1 ½ 0 1 1
Svein Erik Kringstad Sr B 16 av 18 0 1 0 0 1 0
Sum 1 1 3

Bilder fra Tromsø

Ishavskatedralen er et kjent landemerke i Tromsø
Morten og Ole på Fløya
Berge Frimanslund
Gunnar Eiken
Ole Woldseth
Svein Erik Kringstad

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!