Berge FrimanslundBerge Frimanslund er med i kvartetten som leder Senior B med 4½ poeng av 6 når tre runder gjenstår av Landsturneringen i Tromsø! I dagens parti kom remistilbudene fra motstanderen tett, men Berge hadde ingen intensjoner med å nøye seg med et halvpoeng og førte en tilsynelatende fastlåst stilling sikkert til vinst. I morgendagens runde skal Berge spille hvit mot Kjell Iversen fra Stjernen.

I samme gruppe har Svein Erik Kringstad nå sanket 2 poeng. I gårsdagens runde dro han i land sitt andre helpoeng, men i dag ble det tap med svart mot Thore Roksvold fra SK 1911. Svein Erik får nok et svartparti i morgen, da venter Leiv Røsok.

Ole Woldseth sliter med uttellingen med to remiser og fire tap så langt i mesterklassen. I morgen skal han spille svart mot Hans Olav Lahlum, som også står uten noen seire så langt.

I klasse 1 fikk Morten L. Madsen med seg et helpoeng av det litt kjipe slaget i dag, da motstanderen han var satt opp mot har trukket seg fra turneringen. Morten står dermed med 2 poeng. Det går litt "på høgg og belegg" for den nye sjefen over alle sjefer innen norsk sjakk. Med sekunder igjen på klokken gikk han med på remis i en stilling som computeren vurderte til +12 i gårsdagens runde. Morten møter Johan Pettersen fra Harstad med svart i morgendagens runde.

I klasse 3 har Gunnar Eiken sanket 3 poeng etter dagens seier i et langt parti. I morgen er han satt med hvit opp mot Gitle Kirkesola fra OSS.

Uttellingen i dagens runde ble altså på 3 poeng, og er sånn sett den beste siden søndagens.

Spiller Kl. Rang. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sum Plass
Ole Woldseth M 14 av 20 0 ½ 0 ½ 0 0
Morten L. Madsen 1 25 av 26 ½ 0 0 0 ½ 1 (wo)
Gunnar Eiken 3 44 av 50 0 1 ½ ½ 0 1
Berge Frimanslund Sr B 5 av 18 1 1 ½ 0 1 1
Svein Erik Kringstad Sr B 16 av 18 0 1 0 0 1 0
Sum 1 1 3

Bilder fra Tromsø

Ishavskatedralen er et kjent landemerke i Tromsø
Morten og Ole på Fløya
Berge Frimanslund
Gunnar Eiken
Ole Woldseth
Svein Erik Kringstad

Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!