Det har vært en begivenhetsrik helg!

Bergens Schakklub har arrangert NGP-turneringer i både hurtig- og lynsjakk, med sterke resultater for våre spillere.

Lørdag gikk Stig K. Martinsen helt til topps i Bergen Hurtig-NGP med perfekt score; 6 poeng av 6! På de neste plassene fulgte Sander Fuglestein (5 p) og Simen Sørensen (4 p), begge fra Sevland SK. I B-gruppen deltok Jonas Kleppe Borlaug, og kjempet seg til 3 poeng og en 8. plass. Det var 30 deltakere.

Søndag var det duket for Bergen Lyn-NGP, og denne ble vunnet av IM Joachim B. Nilsen (SK 1911) med 10 av 12, på kvalitet foran FM Petter Fossan, Stavanger, og med Aleksander Fossan (9½ p), Stavanger, på 3. pass. Thomas Sekkingstad tok en sterk 7. plass, og kunne legge 160 nye ratingpoeng på lynsjakkontoen! Jonas Kleppe Borlaug gjorde også sine saker bra med 5 poeng og og 18. plass. Karl-Marthon Kjelland ble nr 22 med 3 poeng. Det var 24 spillere.

Samtidig har Monica L. Fjeldstad brukt helgen på FIDE Arbiter seminar i Praha! Hun bestod dommerprøven med glans, og nå er FA-tittelen bare en søknad unna. Monica har allerede oppfylt alle krav til nødvendig erfaring fra dommeroppdrag i mesterskap og turneringer.


Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!