Det har vært en begivenhetsrik helg!

Bergens Schakklub har arrangert NGP-turneringer i både hurtig- og lynsjakk, med sterke resultater for våre spillere.

Lørdag gikk Stig K. Martinsen helt til topps i Bergen Hurtig-NGP med perfekt score; 6 poeng av 6! På de neste plassene fulgte Sander Fuglestein (5 p) og Simen Sørensen (4 p), begge fra Sevland SK. I B-gruppen deltok Jonas Kleppe Borlaug, og kjempet seg til 3 poeng og en 8. plass. Det var 30 deltakere.

Søndag var det duket for Bergen Lyn-NGP, og denne ble vunnet av IM Joachim B. Nilsen (SK 1911) med 10 av 12, på kvalitet foran FM Petter Fossan, Stavanger, og med Aleksander Fossan (9½ p), Stavanger, på 3. pass. Thomas Sekkingstad tok en sterk 7. plass, og kunne legge 160 nye ratingpoeng på lynsjakkontoen! Jonas Kleppe Borlaug gjorde også sine saker bra med 5 poeng og og 18. plass. Karl-Marthon Kjelland ble nr 22 med 3 poeng. Det var 24 spillere.

Samtidig har Monica L. Fjeldstad brukt helgen på FIDE Arbiter seminar i Praha! Hun bestod dommerprøven med glans, og nå er FA-tittelen bare en søknad unna. Monica har allerede oppfylt alle krav til nødvendig erfaring fra dommeroppdrag i mesterskap og turneringer.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!