Klubben vår har noen tradisjoner som er nesten like gamle som klubben selv, og vårt Klubbmesterskap i lynsjakk er en av dem. Den arrangeres alltid på årets siste klubbkveld, og vi byr på gløgg og pepperkaker.

Klubbmesterskapet starter med en innledende 10-runders lynsjakkturnering (sveitser), og i år FIDE-rater vi denne. Alle spiller i samme gruppe, og tidskontrollen er 3 min/hele partiet + 2 sekunders tillegg pr trekk. Turneringsleder er Monica L. Fjeldstad.

I år inviterer vi spillere fra alle klubber til å være med på denne innledende turneringen. Startavgiften er på beskjedne 50 kr, og alle startpengene går ut igjen i premier i turneringen:

  • Nr. 1 vinner 50 % av startavgiftene.
  • Nr. 2 vinner 30 %.
  • Nr. 3 vinner 20 %.

Vinnere med likt antall poeng deler premiene. OBS! Kun tre premier.

De fire beste av Sotra SKs hovedmedlemmer går deretter videre til et cupspill for å avgjøre hvem som vinner tittelen Klubbmester i lynsjakk. Det deles ut troféer til deltakerne av finalen og vinner av bronsefinalen.

Klubbmesterskapet spilles i våre vante klubblokaler i Einarsengården på Straume. Oppmøtefristen er kl 1900, og første runde starter kl 1915. Rundene spilles fortløpende, og forventes å være ferdigspilt kl 2130. Cupspillet forventes å ta ytterligere en time.

Så er det jul i Sotra Sjakklubb.


Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!