Njål Lura og Thomas Sekkingstad møttes i sisterunden. Foto: Hanne Sekkingstad

Denne helgen blir Ålesund Grand Prix 2019 arrangert på Thon Hotel Ålesund, og vår klubb er representert ved Thomas Sekkingstad og Njål Lura. Begge to har gjort sine saker veldig bra, og nå mens det 6. og siste partiet møtes nettopp de to på tredjebordet i A-gruppen. Her er 24 deltakere.

De to første rundene ble spilt som hurtigsjakk fredag kveld, mens de fire siste er langsjakk. Både Njål og Thomas fikk 1 poeng med seg fra hurtigsjakkrundene, og så tatt 2½ poeng på de tre første langsjakkrundene!

OPPDATERT: Thomas vant også partiet mot Njål, og tok dermed tredjeplassen i turneringen med 4½ p av 6 (3½ av 4 i langsjakkrundene). Det ga en langsjakkprestasjon på 2077 og ratingfremgang på 61 poeng!

Njål har også gjort en god turnering, med 3½ av 6 (2½ av 4 i langsjakkrundene) som ga en 8. plass, og premien for beste spiller under 1800! Prestasjonen han på 1767 ga en ratingfremgang på 13 poeng.

Turneringen ble vunnet av Erlend Kyrkjebø, Stavanger. Andreplassen gikk til Shazil Shezad, Sandnes.


Lørdag kveld bød også arrangørene på Ålesund Lyn Grand Prix 2019.

Her endte Thomas på en solid 6. plass med 6½ poeng av 9, og vant premien for beste spiller under 1800! Njål endte her på 22. plass med 4½ poeng, men møtte sterk motstand og kan notere en solid ratingfremgang. Det var 45 deltakere.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!