Gardermoen Radisson Blu Grand Prix ble arrangert i helgen, og blant de 76 deltakerne hadde fire spillere fra vår klubb funnet veien over fjellet.

Thomas Sekkingstad (1763) spilte i A-gruppen og endte på 21. plass med 1½ poeng av 5. Tross den magre poengfangsten kunne han notere solid ratingfremgang (+12,8) og fikk prøve seg mot virkelig sterke motstandere. Det var 24 deltakere i denne gruppen.

I B-gruppen endte Njål Lura (1645) på fjerdeplass med 4 poeng. Det var bare kvalitetsberegning som skilte 2. til 5. plass. Innsatsen ble belønnet med 26,6 nye ratingpoeng. Jonas Kleppe Borlaug har også grunn til å si seg fornøyd med innsatsen. Han endte på 21. plass med 2 poeng og en ratingfremgang på 29,2 poeng! I denne gruppen var det 32 deltakere.

I C-gruppen plasserte Anna Ovidia Young (1113) seg ganske midt i feltet med 2½ poeng. Ergerlig nok kom hennes to fulltreffere mot uratede motstandere som ikke gir noen ratingmessig uttelling, men hennes remis mot sjetterangerte Emilie Lazareva (1319) var et virkelig godt resultat. Det var 22 deltakere i denne gruppen.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!