De tre kommende lørdager inviterer vi til FIDE-ratede lynsjakkturneringer i våre nye lokaler hos Voksenopplæringen i Øygarden, Grønamyrvegen 2 på Straume. Lokalene er i gangavstand fra Straume bussterminal.

Turneringene blir 10-runders sveitserturneringer med alle spillere i samme gruppe. Tidskontrollen er 3 min + 2 sek/trekk. Turneringene starter kl 1200 og er forventelig ferdig kl 1430.

Startavgiftene er kr 100 for hver turnering. 75% av startavgiftene går tilbake som pengepremier til de tre beste i hver turnering.

I tillegg settes det av 3.000 kr til sammenlagtpremiering for disse tre turneringene. Poengene fra hver enkelt turnering summeres, og de tre beste premieres med 1500-1000-500 kr. Ved poenglikhet skilles det på plasseringene i 1) beste turnering, 2) to beste turneringer, og 3) alle tre turneringene. Hvis det fortsatt står likt, deles premiene.

NB! Deltakelse i disse turneringene krever medlemskap i NSF/FIDE. Det er en begrensning på 30 deltakere, men "beskyttede" kommer i tillegg til dette antallet.


Beklager, men du har nok ikke adgang til å skrive kommentarer

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!