Lars Bjarne Marøy var kanskje ingen stor begersvinger, men hadde stor sans for kafésjakk. Her fra NM i Cafesjakk 2019. Foto: Tom Eriksen

Vår kjære klubbkamerat Lars Bjarne Marøy døde lørdag 29. januar, bare 51 år gammel. Han hadde da kjempet en durabelig kamp mot kreft i hjernen i fire år før han måtte gi tapt.

Lars Bjarne rakk å være medlem av Sotra Sjakklubb i 10 år, og markerte seg som en sterk klubbspiller med et fabelaktig humør, som tok mange turneringsseire i våre ukentlige klubbturneringer. Han var i det hele tatt et svært aktivt medlem i det bergenske sjakkmiljøet, og fikk med seg ganske mange av Bergens' klubbturneringer også. Han var heller ikke vanskelig å be til kafeturneringer, og ellers spilte han ofte partier "på privaten" mot Ronny Ellingsen.

Lars Bjarne var utdannet lektor i norsk, og en svært dedikert målmann. I en periode ledet han Vestmannalaget, og var en varm tilhenger av nynorsk på i-form.

Begravelsen finner sted fra Solheim kapell fredag 4. februar kl 12.00. Dem som ønsker å delta i gravferden og minnesamvær i Nygård kirke etterpå, bes sende melding om det til Eli, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Takk for partiet, Lars Bjarne! Vi vil minnes deg som den muntre og beleste mannen du var.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!