Tom Eriksen mottar diplom for beste stand på vegne av Sotra Sjakklubb og Sotra Sjakklubbs Ungdom. Foto: Monica L. Fjeldstad

Øygarden Amatørkulturråd, Sartor Storsenter og Øygarden kommune v/Øygarden frivilligsentral arrangerte Frivilligeedager på Sartor Senter fredag 2. og lørdag 3. september, hvor Sotra Sjakklubb og Sotra Sjakklubs Ungdom holdt felles stand. I konkurranse med 21 frivillige organisasjoner ble vår stand kåret til den beste. Standen var godt besøkt gjennom begge dagene av et sjakkinteressert publikum, og mange kastet seg på utfordringen om et parti mot noen av våre spillere.

Juryen ga ingen begrunnelse for at nettopp vår stand fikk denne utmerkelsen, men vi tipper at den lot seg sjarmere av at den var bemannet av så mange av våre medlemmer, ungdom såvel som voksne, og at et såpass stort publikum stoppet opp ved vår stand.

Premien inkluderte et gavekort på kr 3.000 som klubbene vil benytte når vi trenger å handle inn på Sartor Storsenter. Vi fikk også en stående invitasjon til å holde sjakkoppvisninger på Sartor.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!