Landsturneringen 2011 i OsloNM i lynsjakk ble arrangert i går kveld, og klubben vår var representert med Morten L. Madsen og Gisle Bjugn. Begge spilte i klasse 2. Morten fikk turneringen spolert ved at han ikke rakk frem før til tredje runde, men oppnådde 5½ poeng av de 9 han rakk å spille. Gisle kapret andreplassen i gruppen sin, men uklare omstendigheter gjorde at han ikke fikk spille finalerunden.

Klubben har faktisk fått to nye medlemmer siden vi tok sommerferie. Ramona Grotle stod som bimedlem hos oss i fjor, men er nå vårt første kvinnelige hovedmedlem noensinne. Gisle Bjugn meldte seg inn denne uken.

Gisle Bjugn (38) har en fortid fra Lyderhorn Sjakklubb og Fyllingsdalen Sjakklubb, men ikke spilt konkurransesjakk de siste 18 årene. Han er nå bosatt i Bærum, men har mye slekt i Bergensområdet og er ofte på våre kanter. Han blir en solid forsterkning i de lagkampene han vil rekke å få med seg. Sist fredag vant han åpningslynsjakken i gruppe B, og i går altså en sterk 2. plass i den innledende gruppen i klasse 2.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!