Da kan vi rapportere at gjengen er på plass. Nesten helt knirkefritt. Kay-Ove og Morten dro sammen med Evy fra Masfjorden SK via Oslo Gardermoen. Der plukket de opp Gisle og Frode fra Førde SK.

Etter ankomst kan vi si at Gisle nærmest har tenkt koffert hele tiden. Forklaring kommer...

Hotellet er uforandret siden sist Sotra SK spillerne erobret Praha. Det betyr for eksempel at man fremdeles røyker inne i fellesarealene. Dette oppleves nå som veldig gammeldags og man føler seg priviligert som slipper dette til daglig hjemme i Norge.

At dette blir sjakklig en tøff oppgave, forstår vi ved å se på alle de unge, ambisiøse spillerne som vandrer rundt med sine laptops spekket med sjakkdatabaser. Ved registrering til turneringen i går, kom en myndig mentor/reiseleder fra Dubai Chess and Culture Center og registrerte alle sine unge talenter. De registrerte seg i samme klasse som alle oss.

Hvorfor har så Gisle tenkt koffert?! Jo, han opplevde at kofferten ikke kom frem i går og er uten klær, toalettsaker og alt annet. Store deler av tiden gikk derfor med til å foreta innkjøp på det store handlesenteret Chodov på forsikringsselskapets regning.

Vi satser på fredag den 13. å gjøre en god start på turneringen!


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!