UlrikenI helgen spilles de to siste runder i vestlandsserien både for 1. og 2. divisjon. Begge våre lag skal dermed i aksjon. Hordaland Sjakkrets har i samarbeid med Bergens Schakklub invitert til felles avslutning i Ulriken Bydelsenter på Landås. En slik felles avslutning gir det hele en flott ramme. Begge kampene begynner kl 1200. Vi i Sotra SK takker aktørene for initiativet og ser frem til en storsamling med lokale sjakkspillere.

Mest spenning for oss knyttes til kampen Sotra SK - Førde SK på lørdag. Det antas at laget som vinner denne kampen overlever i divisjonen og slipper heisturen ned i 2. divisjon til neste sesong. Førde SK er igrunnen store favoritter til kampen, da de er forventet å stille med høyere ratede spillere på alle bord, samt har overvekt av hvite partier. Sotra I har merket fraværet av Håvard Holder på 1. bordet i årets sesong og ligger sist på tabellen, men Sotras førstelag har overlevd slike kamper før og vil bite godt fra seg i helgen, kjenner vi spillerne rett. Å være underdog kan være en behagelig rolle det!

På de ulike lenker her, finner man opplysninger om plassering, selve bygget, spillelokalene, samt kafe og analyserom.

Det ryktes at en del av sjakkmiljøets mer sosialt søkende vesener planlegger en avslappende lørdag kveld i Bergen sentrum med tilhørende mat og drikke. Foreløpig er ikke dette formalisert eller har noen tydelig regi, men er du sporty, hold av kvelden!

Følgende kamper er på terminlisten:

1. divisjon
4. runde
Bergens II  - Nordnes
Bergens III - SK 96
Sotra I       - Førde
5. runde
SK 96        - Bergens II
Bergens III - Sotra I
Nordnes     - Førde
2. divisjon
4. runde
Bergens IV  - Sotra II
Bergens V   - Fana
Voss           - Masfjorden (0.5-4.5, spilt 22.01)
5. runde
Masfjorden  - Bergens V
Fana           - Bergens IV
Sotra II       - Voss

Vel møtt! {jcomments on}


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!