I hvalfangerbyen Sandefjord spiller Sotragutta som om de har inntatt kraftige doser med Møllers tran. I dagens kamper vant alle tre igjen - for andre dag på rad. Klubbens formann, Tom Eriksen, som også fungerer som dommer under NM, er bare et stort smil i følge kildene. I en opprømt SMS etter rundeslutt tikket det inn følgende melding fra ham i dag:

"3 poeng til Sotra denne dagen! It's a perfect day ;-)".

 

Ole rapporterer om sitt Londonsystem som gav et klassisk angrep på kongefløyen. Hans motstander, Timmie Nygaard (1833) ofret offiser for angrep, men det holdt ikke. Ole har, etter at han åpent poengkontoen, 2,5 av 3 på de siste rundene.

Stein Arild Strømme, er som tidligere nevnt debutant i Sjakk NM og nylig innmeldt i vår sjakklubb. Det hindrer ham ikke i  å ubeskjedent nedlegge rutinerte sjakkspillere. I dag var det Olav Skjæveland (1184) som fikk unngjelde i vår manns tredje seier på rad! Fortsetter dette må Stein Arild, som i yrkessammenheng er professor i Matematikk ved Universitetet i Bergen, finne frem kulerammen for å holde telling. 4 poeng av 6 mulige så langt har nemlig ført ham opp i teten i Senior klasse B.

Svein Erik ligger heller ikke på latsiden i Sandefjord. Han vant også i dagens parti. Harald Peter Stette (1029) var den uheldige motpart. Vi legger også merke til at Svein Erik faktisk i sine to siste vinstpartier, har ført de sorte brikkene, noe som forsterker prestasjonen. Han er oppe i 3,5 av 6 poeng og har en fin plassering foreløpig på øvre halvdel som nr. 13 av 35 deltagere.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!