Lars Bjarne Marøy tok sin første turneringsseier i klubben i dag da han toppet kveldens uhyre jevne hurtigsjakkturnering med 4½ poeng av 6, foran Afshin Alikhani og Tor Gunnar Nordnes, begge 4 poeng. Det var 10 deltakere.

Turneringen utgjorde den 13. og siste turneringen i Hurtigsjakkserien 2012, og sluttstillingen i sammendraget var ikke avgjort før siste trekk var spilt i kveldens turnering! Ett fattig mesterskapspoeng skilte første- og andreplassen, og tredjemann endte kun 3 poeng bak vinneren!

Etter at 13 turneringer er spilt, står Afshin Alikhani igjen som årets vinner av Hurtigsjakkserien med 92 poeng. Tor Gunnar Nordnes har hatt en formidabel høst i hurtigsjakkturneringene, og måtte stryke en 7-poengs turnering. Da endte han opp med 91 poeng. Kay-Ove Fjeldstad ble nr. 3 med 89 poeng. På de neste plassene fulgte Morten L. Madsen (76 p), Tom Eriksen (59 p) og Kenneth Brattetveit (40 p).

27 forskjellige deltakere har vært deltakere i en eller flere av hurtigsjakkturneringene som har funnet sted i klubben i løpet av året.