Landsturneringen 2015Siste runde av Landsturneringen 2015 ble spilt lørdag, og våre deltakere sanket godt med poeng i siste halvdel av turneringen.

Unntaket var Ole Woldseth, som hadde åpnet forrykende med 4 av 5, men så fulgte bare et halvpoeng på de fire neste rundene. Dermed endte han på 25. plass i den 50 (!) mann store mesterklassen. Roar Flaten satt med bare ½ poeng etter de første seks rundene, men hadde på ingen måte mistet motet av den grunn og grep sjansene da de bød seg, og fikk med seg ytterligere 2½ poeng på de tre siste rundene og endte dermed på 45. plass.

I klasse 1 strevde Morten L. Madsen også lenge med å sette sjansene sine, og først i den 8. runden kom den første vinsten. Dermed endte han på en 43. plass med 3 poeng i den 47 mann store klassen.

I klasse 2 var derimot alle spillerne våre godt med fra starten av turneringen, og de kom alle fra det med plusscore. Kristian R. Johansen endte opp med 6½ poeng og 8. plass, og Tor Gunnar Nordnes fulgte på med 6 poeng (hvor 5 av dem med svart!) og 10. plass. Edvard Våge og Arne Skodvin Kristoffersen oppnådde begge 5 poeng og henholdsvis en 27. og 36. plass i den 82 mann store gruppen.

I klasse 3 var vi representert ved Gunnar Eiken. Også han en "slow starter" som hadde bokført 1 poeng etter de fem første rundene, men fikk karret seg opp fra den nederste tredelen av tabellen med sine tre seire i de påfølgende rundene. Han endte med 4 poeng og en 59. plass i den 90 mann store gruppen.

I senior B stilte vi med Berge Frimanslund og Svein Erik Kringstad. Berge spurtet inn med seire de 5 siste rundene, endte med 6 poeng totalt og en finfin 6. plass. Svein Erik nøyde seg med 3 poeng og endte da på en 35. plass. I denne gruppen var det 39 deltakere.