Vi opererer ikke med noen nedre aldersgrense for medlemmene, men siden våre klubbkvelder kan strekke seg til langt utpå kvelden, tror vi ikke klubben passer for barn under 15 år. Men dette er selvfølgelig først og fremst opp til de foresatte å vurdere.

Sotra Sjakklubbs Ungdom er nok et bedre alternativ for de yngste. Dette er barnesjakklubben vår, og har klubbkvelder om torsdagene mellom kl. 1700 og 1830 i ungdomsklubbens lokaler i Einarsengården. Her blir det undervist i sjakk, og de får spille mot hverandre. Medlemmer av Sotra Sjakklubb Ungdom kan også delta i BGP-turneringer (BGP = Barnas Grand Prix).

Medlemmer av Sotra Sjakklubbs Ungdom kan bli medlem i Sotra Sjakklubb til sterkt redusert kontingentsats. Se hva det koster å være medlem av Sotra Sjakklubb. Som medlem av Sotra Sjakklubb kan man delta i NGP-turneringer (NGP = Norges Grand Prix) hvor også voksne deltar, og på lag i Vestlandsserien.

Sotra Sjakklubbs Ungdom er tilsluttet Ungdommens Sjakkforbund.

Ta kontakt med leder Ramona Grotle, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis ditt barn har lyst å bli med i en sjakklubb!


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!