Vi kan melde om at Oddbjørn Hagen, en av klubbens ildsjeler, heldigvis er på vei tilbake etter skadene han pådro seg i trafikkulykken som han og hans familie ble rammet av før jul.

Oddbjørn har vært savnet i klubben etter nyttår. Oddbjørn, som er en av klubbens stiftere, ble nemlig påkjørt i egen bil av en brøytebil på vei til julebesøk hos sin familie i Odda 22. desember. I bilen hadde han også med seg sin kone og ene datter. Når man ser bilder og leser artikler fra ulykken, er det med både forundring og glede man kan berette om at det går rette veien. Han knakk et ben i leggbenet nede i ankelen og fikk revet tommelen i venstre hånd nesten av. Videre knakk han 7 benbiter i ryggsøylen av.

Nyheten om ulykken var hovedinnslag på TV2 nyhetene kl 2100 lille julaften under tittelen "Vi hadde englevakt". Intervjuet med datteren Marit Hagen Halvorsen kan sees ved å trykke på lenken.

Oddbjørn beviste lørdag formiddag at alle kognitive evner var intakt da han spilte sjakk med Morten i sitt eget hjem. Han var også ved godt mot og positiv innstilt til egen rekonvalens, selv om han kunne berette om en smertefull og noe kjedelig periode. Oddbjørn er oppe å går, med bruk av ulike hjelpemidler. Gjesten overhørte en proaktiv Oddbjørn som i telefonsamtale med kamerat latterfullt påsto at om en uke skulle de sees på toppen av Liatårnet!

Vi ønsker Oddbjørn og hans familie god bedring og håper denne stolte mannen, som hater å tape, snart er tilbake ved brettet! {jcomments on}


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!