Sotraspillerne fortsetter å gi hodebry for sine motspillere og nekter å tape i det turneringen nærmer seg slutten. Lørdag spilles den siste runden og en av våre spillere kjemper faktisk om en plassering på pallen - riktignok litt avhengig av fordelaktige resultater i andre kamper.

Ole Woldseth fikk nok en remis med de sorte brikkene da han tok i mot tilbudet fra Jan Sørgjerd (2058) i klasse Mester og har altså hele 4 poeng på de siste 5 rundene! Det er en imponerende prestasjon med tanke på den tunge starten han fikk.

Vår eneste medaljekandidat en runde før slutt er faktisk debutanten Stein Arild i Senior B. Han vant nemlig sitt 5 (!) parti og spiller tydelig kompromissløst uten en eneste remis så langt. Hans motstander var Pål Egil Knutsen (1115). Siden de to i toppen som leder suverent spiller mot to som er plassert over Stein Arild på tabellen, er det mulig å håpe på en 3. plass med maksimal flaks. Men uavhengig av resultat i siste runde, har Stein Arild gjort det veldig bra mot disse ringrevene i Seniorklassen, hans egen rutine med turneringssjakk tatt i betraktning.

Svein Erik spilte remis med de sorte brikkene mot Ulf R Hansen (1164) og har fremdeles 50 % skår før siste runde lørdag. Da møter han en av klassens høyest rangert spillere, men har fordelen av de hvite brikkene.

Vi ønsker våre soldater lykke til i siste runde lørdag!


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!